Vacature beoogd directeuren gemeente Hoeksche Waard

De te vormen gemeente zoekt twee directeuren met energie, ontwikkelvermogen en realisatiekracht die samen met bestuurders, medewerkers en inwoners een bijdrage leveren aan het vormgeven van de nieuwe gemeente en aan de doorontwikkeling daarna.

Instemming Tweede Kamer

De Tweede Kamer heeft op dinsdag 24 april ingestemd met het samenvoegen van de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen tot de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. De nieuwe gemeente Hoeksche Waard gaat met ingang van 1 januari 2019 van start. Met de beslissing van de Tweede Kamer is de besluitvorming over de fusie nog niet volledig afgerond. Ook de Eerste Kamer moet nog haar akkoord geven. De verwachting is dat dit besluit voor de zomervakantie genomen wordt.

De voorbereidingen op de samenvoeging zijn al enige maanden geleden gestart en liggen op schema. De gemeenten waren dit wettelijk verplicht en voelen zich er ook verantwoordelijk voor dat de nieuwe gemeente Hoeksche Waard er op 1 januari 2019 voor de inwoners kan zijn. Onderdeel van deze voorbereidingen op de samenvoeging is het werven van twee directeuren.

Solliciteren

Voor de werving is een profiel opgesteld. Het profiel kunt u downloaden onderaan de pagina. In het profiel staat hoe u kunt reageren.

Niet gevonden wat u zocht?

vergrootglasLaat het ons weten en stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

U bent hier:Home | Actueel | Vacatures | Vacature beoogd directeuren gemeente Hoeksche Waard
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen  
info@sohw.org 
088 - 647 12 74